Höstträff Oktober 2012

Så var hösten över oss. Det magiska mörkret, de färggranna lövens tid, den höga och klara luften. Vi höll vår höstträff sen oktober. Vädret var inte det bästa 😉 men vad gör det. Temat för denna träff var ”Att kämpa för Moder Jord”. Vi talade en hel del om vikten av att delta aktivt i kampen, jobba med Shamansk Aktivism. Flera av deltagarna i träffen berättade om kampen för Ojnare skog på Gotland. Hur man där hade kämpat både på det ”traditionella sättet” med aktioner framför skogsmaskinerna etc men också med shamansk tradition såsom trumma, ceremonier och sejd.
Som sig bör innehöll även denna träff en hel del. Vi reste på temat ovan. På lördagen höll en svetthydda i hällregnet och hade en ”skördefest” på kvällen. På söndagen gav vi vår kraft till världstrumman, The World Drum Project,  vi trummade och sjöng för Moder Jord. Ännu en underbar träff med lika underbara vänner. Längtar redan efter nästa….

/ Gamle Grå

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *